Ariyayi
Something's are true whether you believe in them or not

Monday, September 06, 2004

اینترنت برای همیشه در ایران قطع میشود


واحد مركزی خبر- با توجه به مضراتی كه اينترنت دارد از قبيل تهاجم فرهنگی و وجود مصاديق فساد در آن، اينترنت برای هميشه در ايران قطع می‌شود.
آقای معتمدی وزير ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در همايش تكنولوژی انفورماتيك و توسعه‌ی ارتباطات ديجيتال در جمع خبرنگاران افزود: ما پس از كارشناسی موضوع و ارتباط با نهادهای مختلف در اين رابطه به اين نتيجه رسيديم كه نبود اينترنت بيشتر به نفع و صلاح كشور است. در مشورت تلويحی كه با اعضای مجمع تشخيص مصلحت نظام كرديم آنها نيز با كليت موضوع موافقند.
وی گفت: قرار است طرحی در اين رابطه به مجلس تقديم شود كه كليه‌ی آی اس پی‌های سطح كشور در اسرع وقت جمع‌آوری شود.
وی افزود: ما زمان و هزينه‌ی زيادی صرف فيلترينگ ميلياردها صفحه‌ی وب كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه اگر به طور كلی دسترسی به اينترنت را متوقف كنيم خيلی بهتر است و با توجه به مضراتی كه اينترنت دارد از قبيل تهاجم فرهنگی و وجود مصاديق فساد در آن، اينترنت را برای هميشه در ايران قطع كنيم. اين طور از باری كه قرار است در اين زمينه روی دوش قوه‌ی قضائيه نيز بيفتد، كاسته خواهد شد.
وی گفت: كشورهای ديگر خطوط پرسرعت اينترنت و بسيار ارزان و بعضاً رايگان در اختيار مردم قرار می‌دادند و ما با وجود كم كردن سرعت برای درآمد بيشتر مخابرات و بالا بردن دائمی هزينه‌ها و صدها مانعی كه سر راه كاربران قرار داديم، باز هم نتوانستيم از گسترش خطرناك و رشد سرطانی اينترنت در ايران بكاهيم و اين نااميدكننده بود.
وزير ارتباطات خاطرنشان كرد: با توجه به رشد سرطانی اينترنت در اروپا و آمريكا، شاهد عقب‌ماندگی علمی و تكنولوژيك آنان هستيم و هم‌اكنون جهان غرب به اين دلايل در فساد و انحطاط كامل به سر می برد و ما نمی‌خواهيم به سرنوشت آنان دچار شويم. البته تا آنها به اين هوشياری و درايت و آينده‌نگری ما برسند 250 سالی طول خواهد كشيد.
آقای معتمدی افزود: در اين مدت ما و چندين وزارت خانه و نهاد، افكار عمومی را به يكديگر پاس‌كاری می‌كرديم و واقعاً كسی شهامت علنی بر عهده گرفتن فيلترينگ را نداشت. نتيجه اين شد كه با قطع كامل اينترنت، چهره‌ی هيچ يك از نهادها مخدوش نخواهد شد و انتقادها نيز به طور كلی از بين خواهد رفت و فضای سالم‌تری به وجود خواهد آمد.
وی گفت: نقش بازدارنده‌ی وزارت ارتباطات و شركت مخابرات به جای نقش بيهوده‌ی توسعه‌دهنده و هدايت‌كننده، بسيار در اين مدت شايسته‌ی تحسين بوده و خوشحاليم كه جهانيان نيز متوجه اقدامات و زحمات ما در اين زمينه شده‌اند. همين گران كردن تلفن مانند گران شدن مواد مخدر خودش فشاری بر قشر مصرف‌كننده خواهد بود و موجب می‌شود كه آنها ترك كنند تا جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشيم.
وزير ارتباطات در پاسخ به پرسش خبرنگاران كه تكليف آی اس پی‌ها و هزاران شغل ايجاد شده چه خواهد شد، پاسخ داد: مگر قبلاً چه كار می‌كردند؟ همان كار را بكنند. ما كه وزارت كار نيستيم. در بحث اطلاع‌رسانی نيز صدا و سيما و مطبوعات به اين خوبی داريم كه بايد قدرشان را بدانيم و دنبال موهوماتی مثل خبررسانی آن‌لاين و مفاسدی از اين قبيل نرويم.
آقای معتمدی در پايان از وبلاگ آریایی به خاطر نقل اين خبر و گفتگوی خيالی تشكر كرد.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home